Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Majitel internetového obchodu www.kondomshop.cz, firma Safety First s.r.o., prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a jejich zpracování se řídí zákonem 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. V žádném případě neposkytujeme tyto informace třetí straně. 

 

Shromažďování údajů: 

 

 Pro realizaci nákupu v našem int. obchodu od vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČO a kontaktní osobu), adresu (fakturační / dodací), telefonní a emailový kontakt. Zaznamenáváme všechny vaše nákupy u nás pod vaším přihlašovacím jménem a heslem. Žádné údaje nejsou dostupné třetí straně.

 

Používání vašich osobních údajů:

 

 Všechny informace na www.kondomshop.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv jiných údajů - obchodní podmínky, ceny, popisy produktů, komentáře zákazníků atd.. Pro realizaci nákupu a dodání zboží na Vámi určené místo potřebujeme znát všechny výše uvedené údaje. Tyto údaje s vaším souhlasem získáme při vašem prvním nákupu. Po vašem prvním nákupu vám bude v našem obchodě přiděleno vaše přihlašování jméno (Váš email) a heslo (náhodně vygenerované, je možné změnit v zákaznické zóně) 

 

Odstranění, změna vašich osobních údajů:

 

 Po přihlášení na www.kondomshop.cz je možné registrační údaje editovat případně vymazat. Pokud chcete úplně odstranit vaše zákaznické konto, kontaktujte nás prosím na jeden z kontaktů uvedených v sekci Kontakt na naší stránce.